B

BMW R 18 Transcontinental

The road’s best dressed icon

S R 18 Transcontinental si na cestách exkluzívne a luxusne. Ako člen rodiny R 18 stojí za tradíciou BMW Motorrad a je teda úplne tu a teraz na cestách: Jeho charakteristická predná časť s vysokým štítom proti vetru a mohutným motorom Big Boxer sľubujú pohodlné, silné potešenie z kilometrov. Automatické vyváženie nákladu je presne prispôsobené podvozku na zaťaženie stroja. A vďaka príprave na prispôsobenie môžeš s tvojím motocyklom R 18 Transcontinental presne definovať to, čo nájdeš aj na každej zo svojich jázd: seba samého. Jednoducho klasický #Soulfuel.

bmw R 18 Transcontinental
headline heritage

Dizajn modelu R 18 Transcontinental

Style Elegance
Style Sport
Základná farba Alpin white 3 uni
Option 719 biela metalíza Mineral white
Style Elegance
Style Sport
Základná farba Alpin white 3 uni
Option 719 biela metalíza Mineral white

Cestovanie otvára myseľ – a formuje veci ako napríklad náš charakter

R 18 Transcontinental vyzerá tak, akoby sa na nej kilometre jazdili len tak. Veľký blatník a markantná predná časť s obidvomi dodatočnými svetlometmi tvoria začiatok pre elegantné zoštíhlenie. 24-litrová nádrž, vetrolam, stúpadlá ako aj nosič Topcase s operadlom pre spolujazdca dopĺňajú jasne definovaný look.

bmw R 18 Transcontinental

Sleduj svoju cestu

R 18 Transcontinental je najlepšie pripravená na všetko. Je zostavená tak, že si ju môžeš ľahko individualizovať podľa svojich predstáv. Veľká ponuka originálneho príslušenstva BMW Motorrad dodatočne podporuje túto myšlienku prispôsobenia. Kolekcie „Machined“ a „2-Tone-Black“ vytvorené s Roland Sands Design ako aj klasické „Option 719“ napríklad s dizajnovým balíčkom AERO znova špeciálne zdôrazňujú luxusný vzhľad motorky. K tomu sa dá R 18 Transcontinental ďalej individualizovať a zlepšiť so vzácnym a pohodlným príslušenstvom Touring, ako aj vnútornými vreckami kufra.

Prejsť na individualizáciu
headline heritage

Prehľad detailov

Odhaľ zvýraznenia v detaile. Od klasických elementov po modernú technológiou motocyklu ti ponúka R 18 Transcontinental všetko, čo od neho môžeš očakávať. A ešte oveľa viac.

headline heritage

Zaži motor R 18 Transcontinental

seria

Sila spočíva v pokoji – a v každom kilometri

Už pri naštartovaní si všimneš, prečo nosí motor Big Boxer toto pomenovanie. Veľký zdvihový objem pocítiš na každom ďalšom metri. Od 2 000 do 4 000 min-1 ťa sprevádza minimálne 150 Nm s chodom typickým pre boxera. Sýty krútiaci moment a bezprostredná hnacia sila zaručujú čistý pôžitok na dlhých tratiach – uvoľnený, ale nikdy nie nudný. A voľne bežiaci lesklo poniklovaný kardanový hriadeľ ukazuje, koľko histórie sme vložili do 1 802 ccm. A teraz? Čas pre tvoj príbeh.

05.jpg
0
ccm
zdvihový objem
0
mm
výška posediačky
Image is not available
0
Nm
krútiaci moment pri 3 000 ot./min
0
litrov (cca)
objem nádrže
headline heritage

Pohodlie a bezpečnosť

Prechádzať kilometre uvoľnene a bezpečne

S R 18 Transcontinental sa dajú prechádzať kilometre pohodlne: Dynamic Cruise Control, DCC a voliteľná Active Cruise Control samostatne riadia rýchlosť a odstup od vozidla vpredu. Ďalej sa starajú režimy jazdy, automatická kontrola stability ASC, ako aj regulácia krútiaceho momentu motora MSR sériovo o viac bezpečnosti. A asistent cúvania, Hill Start Control, ako aj centrálne uzamykanie pre kufor a Topcase prinášajú voliteľne ešte viac komfortu na kilometer.

bmw R 18 Transcontinental

3-ročná záruka.

Stačí nasadnúť a jazdiť, jazdiť a jazdiť. Dáme ti rok záruky naviac.

Teraz poskytujeme na všetky motocykle 3-ročnú záruku.