B

Black Collection

Rovnako všestranné ako ty

Praktické, flexibilné, moderné: tašky z našej Black Collection sú zamerané viac ako kedykoľvek predtým na tvoje potreby – na motocykli a aj mimo neho. Tašky je teraz možné s vhodnými držiakmi prvýkrát namontovať na rôzne modely. To znamená, že s jednou a tou istou taškou budeš perfektne vybavený na veľa modelov BMW Motorrad. Mimoriadne praktické, keď jazdíš na rôznych motocykloch BMW a, samozrejme, pri zmene modelu. Nový stroj – overená taška, taká jednoduchá je budúcnosť.

Zmestí sa do nich takmer všetko

Desať atraktívnych modelov Black Collection ti ponúka komplexné riešenia pre rôzne účely použitia. Batoh na palivovú nádrž, bočné a zadné tašky v rôznych veľkostiach ti poskytnú úložný priestor od 5 do 60 litrov, takže dostatok miesta na krátke pochôdzky v meste aj dlhé výlety. Na svoj ďalší výlet už nebudeš chcieť ísť bez taštičky okolo pása či batohu v zladenom dizajne. Praktické, flexibilné, moderné: tašky z našej Black Collection sú zamerané viac ako kedykoľvek predtým na tvoje potreby – na motocykli a aj mimo neho. Tašky je teraz možné s vhodnými držiakmi prvýkrát namontovať na rôzne modely. To znamená, že s jednou a tou istou taškou budeš perfektne vybavený na veľa modelov BMW Motorrad. Mimoriadne praktické, keď jazdíš na rôznych motocykloch BMW a, samozrejme, pri zmene modelu. Nový stroj – overená taška, taká jednoduchá je budúcnosť.

Dá sa na ne spoľahnúť

Kúsky sú zhotovené v overenej kvalite BMW Motorrad. Zladené sú nielen medzi sebou, ale aj vo veciach materiálu a praktickosti sú nastavené na tvoje potreby. Čierny materiál Ripstop s diamantovým vzorom a úpravou TPU, ako aj vodoodpudivé zipsy a nepremokavé vnútorné vrecká ochránia tvoje veci. Početné vonkajšie vrecká pri každej manipulácii dokazujú, aká premyslená je kolekcia. Navrhnuté motocyklistami pre motocyklistov.