B

Kombinéza Xride a bunda XRide Pro.

Atraktívny výkon stavaný na dlhé cesty.

Radosť z jazdy, zvedavosť na ďalšiu zákrutu, radostné očakávanie každého ďalšieho kilometra. Ak považuješ #neverstopchallenging za svoje krédo, potom je nová XRide kombinéza práve pre teba: Ponúka vždy komplexnú ochranu a najvyšší komfort pre športový pocit z jazdy. Priliehavý strih a výrazný dizajn ťa isto urobia neprehliadnuteľným.

Mimoriadny lapač pohľadov je bunda XRide Pro pre pánov v limitovanom počte 1 500 kusov. Postarajú sa o to biela hovädzia koža na ramenách a slidery na ramenách z plastu a ocele.

Oba kusy oblečenia majú niečo spoločné: Tak XRide, ako aj bunda XRide Pro garantujú vďaka veľkému podielu strečového materiálu maximálnu voľnosť pohybu, premyslene koncipované detaily ponúkajú funkcionalitu, ktorú hľadáš – je jedno, či si zvolíš krátke, alebo dlhé dobrodružstvo. Tak teda vyjdi z tieňa a všetkým ukáž, kto si.

headline neutral

ŠPORTOVO NA CESTE S KOMPLEXNOU OCHRANOU.

XRide ťa rozhýbe.

Či sa preháňaš zákrutami, alebo máš pred sebou dobrodružstvo na dlhých cestách – s XRide si pripravený na všetko. Na tvoju ochranu je zhotovená z kože odolnej proti pádom. Ergonomic Concept kombinézy XRide ti pritom umožní takú voľnosť pohybu, akú potrebuješ, aby si si to užil v každej zákrute a nechával za sebou jeden kilometer za druhým. XRide má priliehavý strih, vysoký podiel strečového materiálu ti však aj tak ponúka najvyšší komfort. Príjemný pocit z jazdy podporuje elastický textil na pleciach a ramenách a špeciálne umiestnené odľahčenie v podobe ergonomických záhybov.

Kombinéza Xride a bunda XRide Pro
Kombinéza Xride a bunda XRide Pro

Najlepšia odpoveď na každé počasie.

Systém AirVent vpredu na bunde XRide a 3D dištančná tkanina v chrbtovej časti sa ti postarajú o najlepšiu klímu.

Vyzerajú dobre a sú poruke len vtedy, keď ich potrebuješ: ochranná bunda a nohavice proti zlému počasiu pre XRide. Zoberieš si ich zrolované v malom formáte v zadnom vrecku kombinézy XRide na každú jazdu. Pri zlom počasí si ich oblečieš za pár sekúnd. Vodotesný návlek ukrytý v golieri bundy ťa ochráni pred vlhkosťou, ale aj pred vetrom.

Všetko potrebné. No ani gram navyše.

Premyslený dizajn, 100 % radosť z jazdy. XRide vyrábajú jazdci ako ty: XRide nemá nič, čo nepotrebuješ, no všetko, čo si želáš.

Vkĺzni do kombinézy a potom von na cesty: Prednastavené elastické pruhy ti ušetria čas a postarajú sa o to, aby horná časť ramena a pás kombinézy dobre priliehali. Inovatívny systém AirVent navyše umožňuje dokonalú cirkuláciu vzduchu. Či ideš len niekde na skok, alebo sa chystáš na dlhú jazdu: skryté predné vrecká ponúkajú miesto na to, čo potrebuješ mať v dosahu.

Kombinéza Xride a bunda XRide Pro
headline neutral

BUNDA XRIDE PRO.

Kombinéza Xride a bunda XRide Pro

Pro pre každé dobrodružstvo.

Berieš zákrutu po zákrute, stále hľadáš ideálny prejazd. Pulz sa ti zrýchlil – a nielen tvoj. Pánska bunda XRide Pro vyrobená v limitovanom počte 1 500 kusov všade vyvoláva rozruch. Biela hovädzia koža na ramenách podčiarkuje tvoj výrazný športový vzhľad, nápadné slidery na ramenách z plastu a ocele so symbolmi BMW Motorrad to ešte zdôrazňujú. Si pripravený na bundu XRide Pro?

headline neutral

HISTÓRIA VZNIKU XRIDE.

Ako sa nápad dostane na cestu.

Na začiatku mali naši produktoví vývojári a dizajnéri nápad použiť v oblastiach pohybu, ako ramená, plecia a kolená, článkové integrované alebo nasadené moduly. Cieľom bolo vytvoriť ochranu s nízkou hmotnosťou, aby boli možné športové pohyby. Ale ako? Riešenie: Podobne ako pri obväzovej technike sme obmotali kombinézu na miestach, kde bola potrebná ochrana – v našom prípade však kožou – a vynechali sme niektoré miesta, aby sa zabezpečila optimálna voľnosť pohybu. Takto vznikol „Ergonomic Concept“ a tým pádom konečný dizajn kombinézy.

Kombinéza Xride a bunda XRide Pro Kombinéza Xride a bunda XRide Pro Kombinéza Xride a bunda XRide Pro

Kto s ňou raz jazdil, bude ju milovať – vďaka 3D dištančnej tkanine a drážkovej štruktúre sa dosiahlo prirodzené prúdenie vzduchu.

Produktový manažér BMW Motorrad

Kombinéza Xride a bunda XRide Pro Kombinéza Xride a bunda XRide Pro Kombinéza Xride a bunda XRide Pro

Vývoj vstupuje do záverečnej fázy.

Cieľovú čiaru sme už mali na dohľad, ale čakalo nás ešte dosť práce. V prvom rade bolo pre nás dôležité vyvinúť vhodný inovatívny dizajn kombinézy. Vyskúšali sme pritom rozličné štruktúry a možnosti spracovania. Nakoniec sme sa rozhodli pre kožu s technickou štruktúrou. Teraz sme museli XRide podrobiť náročným testom. Pracie skúšky, zachovanie vlastností a farby pri rôznom počasí a vplyve svetla, jazdné skúšky a finalizácia posledných grafických a technických detailov. A výsledok možno naozaj len obdivovať – aj na tebe.