B

UNIKNI Z MESTSKEJ DŽUNGLE

Vonku nájdeš nekonenčnú slobodu – tak si ju vezmi! Naše Roadstery

Zhlboka sa nadýchni, naštartuj motor a vyraz! Vyzvi mestskú džungľu, vymaň sa zo všedných dní, prevezmi kontrolu, nechaj svet v spätnom zrkadle a nasleduj slobodu zákrutu po zákrute. Je potrebné preskúmať nové cesty, príroda čaká a tvoja myseľ je pripravená cítiť voľnosť. Tvoja dokonalá jazda do neznáma: naše roadstery BMW Motorrad. Kombináciou toho najlepšieho z dvoch svetov poskytujú neobmedzenú slobodu na cestách a dokonalú kontrolu nad tvojim motocyklom a to bez ohľadu na to, aká bude ďalšia výzva. My sme pripravení a čo ty?

headline roadster

NEZASTAVITEĽNÝ

BMW G 310 R

BMW G 310 R

Nasleduj svoje sny rýchlejšie: BMW G 310 R je pripravené na každú novú výzvu, ktorej sa chopíš. Intuitívna, svižná jazda umožňuje ľahkú ovládateľnosť, zatiaľ čo optimalizovaný motor s technológiou Ride by Wire a klznou spojkou zaručuje, že do ulíc vnesiete silu zákrutu po zákrute. Či už chceš z mestskej džungle uniknúť alebo ju skúmať - R je tá správna voľba.

Konfiguruj
headline roadster

VYZÝVATEĽ

BMW F 900 R

BMW F 900 R

Pretekárske srdce, pretekársky motocykel - riaď sa svojou intuíciou a zoznám sa s F 900 R! Nech už bude tvoj ďalší cieľ kdekoľvek, rozhodne sa priprav na veľa zábavy. Tento dynamický roadster vyžaduje výzvu a reaguje s takou precíznosťou, akoby vaše myšlienky odosielal priamo do potešenia z jazdy. Si zvedavý? Tak si poď po svoju dávku adrenalínu.

Konfiguruj
headline roadster

ODVÁŽLIVEC

BMW S 1000 R

BMW S 1000 R

Keby bola ultimátna sila pomenovaná, niesla by meno: S 1000 R. Nejde však iba o výkon, ale aj o dokonalú ovládateľnosť za každých okolností. Zvonku dynamický roadster, vo vnútri DNA superbiku. Táto kombinácia umožňuje z S 1000 R vyťažiť maximum z každej ďalšej výzvy, ktorá na teba čaká. Mimoriadne presný, mimoriadne obratný a mimoriadne zábavný. Vyskúšaj si to - ak si trúfaš.

Konfiguruj
headline roadster

MULTITALENT

BMW R 1250 R

BMW R 1250 R

Keď si užívaš každú sekundu jazdy, tak čas naozaj letí. Tvoj dokonalý parťák pre nové výzvy? Motocykel, ktorý nepozná kompromisy. R 1250 R je perfektnou voľbou pre pokojné jazdy, ale aj športové tripy. Je kombináciou inovatívnych technológii, nadčasového dizajnu a výkonného motoru. Nemárni čas!

Konfiguruj