Sloboda nikdy nevyjde z módy.

Toto skutočne musíte mať: zoznámte sa s našimi ikonickými modelmi BMW Heritage.

Toto je to, čo sa stane, keď spojíte to najlepšie zo starých dobrých čias s tým najlepším z budúcnosti: motocykle s dušou, ktoré sú vyrobené tak, aby vydržali. Naše modely BMW Heritage prichádzajú s nadčasovým dizajnom zabaleným do výkonných motocyklov pripravených posunúť váš zážitky z jazdy na inú úroveň. Zatiaľ čo modely radu R 18 sú dobyvateľom ciest s najväčším boxerom na svete a ešte väčším odhodlaním, modely radu R NineT zaručujú, že sa nikdy nebudete musieť rozhodovať medzi výkonom a štýlom. Všetko vo všetkom: Dve rady, šesť rôznych charakterov, jediná duša: absolútny pocit sebavyjadrenia na ceste. Sme pripravení jazdiť s históriou. A čo vy?

Dozvedieť sa viac
headline heritage

NA JAZDU JE POTREBNÁ IKONA

Lightwhite un
Racingred uni / Lightwhite uni
Lightwhite un
Racingred uni / Lightwhite uni

Rad modelov R 18

Výkonné motocykle, silné charaktery a najväčší boxer na svete už od roku 1923. To je náš rad modelov R 18 BMW Motorrad: R 18 a R 18 Classic. Dva motocykle vyrobené z ocele, majúce dušu a vyrobené tak, aby vydržali: autentické, ikonické a nostalgické.

Duša ktorá stojí za R 18

Model R 5 od BMW Motorrad je originálnym majstrovským dielom konštrukcie motocyklov siahajúcim až do roku 1936. Jeho rám s kónickými, čiastočne oválnymi trubkami a boxer motorom s dvojitým vačkovým hriadeľom z neho robí priekopníka v histórii motocyklov. Motocykel plný histórie a s veľkou dušou. Ste pripravení zoznámiť sa s touto ikonou?

všetko o R 5
headline heritage

VAŠA SPRIAZNENÁ DUŠA NA CESTÁCH

Lightwhite un
Racingred uni / Lightwhite uni
Granitgrau metallic / Blackstorm metallic
Blackstorm metallic
Lightwhite un
Racingred uni / Lightwhite uni
Granitgrau metallic / Blackstorm metallic
Blackstorm metallic

R nineT

Sloboda nikdy nevyzerala tak dobre: Modely R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler a R nineT Urban G/S sú pripravené urobiť večný dojem, nech už idete kamkoľvek. Štyri rôzne motocykle, štyri rôzne charaktery, jedna duša: čistokrvné, emotívne a autentické.

Motocyklové oblečenie, ktoré musíte mať

Neexistuje lepší pocit, ako jazdiť na dokonalom motocykli – okrem toho, keď pri tom aj vyzeráte dokonale. Kolekcia Heritage Ride & Style je viac než len funkčná výbava – je to postoj. Je to dokonalá kombinácia nadčasovej módy snúbiacej sa s ultramodernými prvkami, ktorá vyjadruje vašu osobnosť.

Pridajte niečo navyše

Chcete motocykel, ktorý je svetovým unikátom? Variant 719 vám ponúka možnosť individualizovať váš motocykel tak, aby dokonale zodpovedal vášmu štýlu. Pozrite si naše mimoriadne kvalitné a dizajnové špeciálne prvky výbavy, ako napríklad exkluzívne laky a balíky frézovaných dielov. Ste pripravení definovať charakter svojho motocykla?

Option 719