B

NOVÉ BMW R 1250 RS.

ŠPORTOVÝ TOURING V RÝCHLOM PRUHU.

Každú cestu určujú dva faktory: čas a trasa. S novým modelom BMW R 1250 RS vyťažíš viac z každej cesty. Sýty krútiaci moment 143 Nm a výkon 100 kW (136 k) nového boxer motora ťa akcelerujú ešte rýchlejšie na tvoju cestovateľskú rýchlosť. Inovatívna technológia BMW ShiftCam ti v celom rozsahu otáčok ponúka väčší krútiaci moment a výraznú elasticitu. Tak môžeš z každej jazdnej polohy suverénne vyšprintovať na asfalt. Novo skonštruovaný predok poskytuje so svetlometmi s kompletnou LED technikou čerstvý športový dizajn a správa sa proti vetru aerodynamicky. Tak napreduješ kedykoľvek rýchlo a pohodlne. Jedno je isté – nezáleží na tom, akú trasu v akom čase máš za sebou: S modelom R 1250 RS stúpa každým najazdeným metrom tvoja radosť z jazdy.

headline sport

DIZAJN MODELU R 1250 RS

Lightwhite uni / Lupinblau metallic / Racingred uni
Racingred uni / Lightwhite uni
Granitgrau metallic / Blackstorm metallic
Blackstorm metallic
Lightwhite uni / Lupinblau metallic / Racingred uni
Racingred uni / Lightwhite uni
Granitgrau metallic / Blackstorm metallic
Blackstorm metallic

3-ročná záruka.

Stačí nasadnúť a jazdiť, jazdiť a jazdiť. Dáme ti rok záruky naviac.

Teraz poskytujeme na všetky motocykle 3-ročnú záruku.

Športovosť sa stretáva s ergonómiou.

Model R 1250 RS v sebe kombinuje športový charakter s cestovným motocyklom. Kompletne prepracovaný predok vrátane spojlera motora zvýrazňuje dynamický celkový dojem športového tourera. Symetrické umiestnenie dvojitých svetlometov dáva modelu R 1250 RS vyvážený a moderný dizajn. Geometria riadidiel zabezpečuje športové sedenie.

bmw r 1250 rs bmw r 1250 rs bmw r 1250 rs bmw r 1250 rs bmw r 1250 rs bmw r 1250 rs bmw r 1250 rs
headline sport

DVOJVALCOVÝ MOTOR BOXER

05.jpg
0
cm³
zdvihový objem
0
kW (136 k)
pri 7 750 ot./min
Image is not available
0
Nm
max. krútiaci moment pri 6 250 ot./min
0
km/h
maximálna rýchlosť

Plnou parou vpred.

BMW ShiftCam je inovatívna technológia, ktorá ti umožňuje ešte rýchlejšie zrýchlenie pri každom počte otáčok. To sa realizuje na základe variabilného riadenia vačkového hriadeľa. Stúpanie výkonu na 100 kW (136 k) ti spolu s rozšírením zdvihového objemu na 1254 cm³ dáva viac sily, aby si mohol/a v predbiehacom pruhu znovu vyšprintovať. Stúpanie krútiaceho momentu (max. 143 Nm) cítiť v každom rozsahu otáčok – tým je garantovaná typická sila protichodných valcov a radosť z jazdy.

bmw R 1250 RS
headline sport

Vychutnaj si zvuk nového R 1250 RS

seria
akapovic
seria
akapovic
bmw R 1250 RS

TFT displej s konektivitou.

Prostredníctvom rozhrania Bluetooth prepojíš svoj smartfón s motorkou. Na TFT displeji s uhlopriečkou 6,5 palca sa zobrazujú všetky údaje o motorke. Displej v kombinácii s aplikáciou pre smartfóny poskytuje ďalšie funkcie ako navigácia, prehrávanie hudby a telefonovanie.

headline sport

To najlepšie z R 1250 RS

bmw R 1250 RS

Úplne podľa tvojho gusta.

R 1250 RS je k dispozícii so širokou škálou voliteľnej výbavy a originálneho príslušenstva BMW Motorrad. To ti umožní zostaviť si svoj motocykel podľa vlastného želania.

Zisti viac