B

BMW Motorrad
Concept CE 02

Zaujímavo iný

Tvoj život – každý deň. 24 hodín. Práca od deviatej do piatej a celý život – bez teba. Oddych od oddychu? Tvoja cesta nie je daná. Tvoj život sa nekoná v predbiehacom pruhu. Prebieha všade a stále. Vždy s tebou: BMW Motorrad Concept CE 02. Mesto je plné možností, patrí celkom tebe, lebo je to tvoj život.

„Concept CE 02 ukazuje nové proporcie a moderné tvary v mestskom prostredí.“

Edgar Heinrich
Vedúci oddelenia Design
BMW Motorrad

BMW Motorrad Concept CE 02

Dizajn? Taký odvážny, a pritom minimálny. Jednoducho úplne iný. Skateboard ako stúpadlá a nápadný dizajn LED svetiel pre výrazný vzhľad počas dňa i noci. Dizajn je taký jasný a otvorený, že chceš okamžite nastúpiť a vyraziť. Pretože všetko je možné, pokiaľ to robíš.

BMW Motorrad Concept CE 02 BMW Motorrad Concept CE 02 BMW Motorrad Concept CE 02 BMW Motorrad Concept CE 02 BMW Motorrad Concept CE 02

Mobilná zábava

Rýchly štart? Zrýchlenie? Zariadené. Úplný krútiaci moment zo zastavenia: Elektrický motor modelu BMW Motorrad Concept CE 02 je tvoj odraz do čistého pôžitku z jazdy. A to až do 90 km/h. Poloha sedenia a uvoľnená ergonómia BMW Motorrad ti s výkonom 11 kW a dojazdom 90 km umožňujú surfovať cez premávku. Tak sa aj najmenšia trasa stane najväčšou zábavou. Rovnako nekomplikovaná a jedinečná je preto aj bunda: Vďaka novej technológii sa ochrana jednoducho natlačí – ochráni ťa bez toho, že by tak vyzerala. Pretože aj tu platí: Si tým, čím chceš byť.

„BMW Motorrad Concept CE 02 je spoľahlivý sprievodca v každodennom živote. Máme ho radi, pretože je vždy poruke a jednoducho funguje.“

Alexander Buckan
Vedúci dizajnu vozidiel
BMW Motorrad