B

Čím viac sa vybavíš, tým viac získaš.

Vaše eso v rukáve: čím viac výbavy a doplnkov si kúpite, tým viac získate.

Leto v sebe vždy nesie trochu mágie: dlhé jazdy pri západe slnka, dlho očakávané dobrodružstvá a teplý letný vánok, ktorý rozvoniava slobodou. Odhliadnuc od mágie letných dní, tento august sme si aj my pre vás pripravili špeciálne magickú ponuku: čím viac miniete, tým viac ušetríte. Predstavujeme naše eso v rukáve: čím viac výbavy a doplnkov si kúpite, tým viac z toho budete ťažiť. Vybavte sa na leto!

BMW G 310 R

NAJLEPŠIA PONUKA V HRE: MÍŇAJTE A UŠETRITE

Nakúpte si BMW Motorrad doplnky a výbavu, ktoré spravia vašu jazdu jedinečnou a získajte magické benefity!

Vaša špeciálna ponuka

Magické letné dni už čakajú: pri kúpe svojho vysneného BMW Motorrad modelu teraz obdržíte 5-ročnú záruku a jazdecký ruksak. Využite našu ponuku a ušetrite tým, že si doprajete. Pretože viac je niekedy viac. Ušetriť nebolo nikdy jednoduchšie: čím viac výbavy a doplnkov si kúpite, tým viac získate.* Napríklad už pri nákupe nad 1.000 € vám odrátame až do 150 € z ceny príslušenstva a vaša zľava z ceny nákupu sa môže vyšplhať až na 500 €. Podrobnejší rozpis zliav:

  • 1.000 € > 150 € zľava
  • 1.500 € > 250 € zľava
  • 2.000 € > 400 € zľava
  • 2.500 € > 500 € zľava

*Ponuka sa vzťahuje len na kúpu nového BMW motocykla v období od 1. augusta do 31. augusta 2021 u jedného z autorizovaných BMW Motorrad dílerov.

Táto magická ponuka navyše platí na všetky modely BMW Motorrad.

Takže nezáleží na tom, na ktorej motorke by ste chceli dobyť ulice a vyzvať mesto na súboj či len tak sa popreháňať pri západe slnka, stačí si len vybrať a naša magická ponuka vám je k dispozícií.

K vašej vyvolenej motorke samozrejme máme aj perfektné príslušenstvo, ktoré zaručí, že vaša jazda bude nielen jedinečná ale aj pohodlná.

To všetko môžete získať absolútne jednoducho: nezávisle od toho akú výbavu a doplnky si vyberiete, naša ponuka platí na všetky. Pretože viac je niekedy viac. Nájdite svoju dokonalú výbavu práve teraz!