B

#PLUGGEDTOLIFE

Staňte sa súčasťou tichej revolúcie: dynamická, inovatívna, vizionárska

Vitajte v novej ére mobility. Pripojte sa, pocíťte energiu a zažite mesto ako nikdy predtým. Naše inovatívne elektrické motocykle ukazujú, že tichá revolúcia skutočne prichádza a že BMW Motorrad predstavuje nové energetické koncepty, odvážne nápady a konzistentnú kvalitu v neustále sa meniacom svete. Teraz je čas, aby ste sa stali súčasťou budúcnosti: Prevezte sa a stavte na elektrifikáciu.

headline urban-mobility

Toto je nová éra mobility

BMW Motorrad Concept CE 04

BMW CE 04

Toto je nová éra mobility – toto je prvý elektrický motocykel BMW: BMW CE04. S dojazdom 130 kilometrov prežijete svoj deň dokonale a dostanete sa oveľa ďalej. Výkon BMW Motorrad v kombinácii s novou energiou zabalené do moderného a vizionárskeho dizajnu. Zažite budúcnosť nabíjania: plný výkon, nulové emisie. Pocíťte zmenu a buďte už teraz súčasťou tichej revolúcie.

headline urban-mobility

ROVNAKÝ VÝKON, NOVÁ ENERGIA

Výkon BMW Motorrad v kombinácii s novou energiou nabíjania: efektívne, tiché a s nulovými emisiami. BMW CE 04 sa stane prirodzenou súčasťou vášho každodenného života. Doma čerpá energiu z domácich zásuviek pomocou zariadenia Wallbox a keď ste na cestách, z verejnej nabíjacej stanice. Bez ohľadu na to, aký je váš deň: náš elektricky poháňaný skúter je vždy jeho súčasťou.

Objavte teraz
BMW Motorrad Concept CE 04
BMW Motorrad Concept CE 04

Rýchly, jednoduchý a flexibilný: Tomu hovoríme pohodlie. Začnete deň plný energie a vaše BMW CE 04 už na vás čaká s nabitou batériou hnacieho ústrojenstva. Od domácej zásuvky po BMW Wallbox a verejný nabíjací stĺp. Môžete si vybrať ktorúkoľvek z týchto troch možností, ako dodať vášmu BMW CE 04 potrebnú energiu. A s voliteľnou rýchlonabíjačkou získate viac z každého procesu nabíjania.

Dojazd a nabíjanie
headline urban-mobility

DIZAJN NÁS SPÁJA

Style Elegance
Style Sport
Style Elegance
Style Sport

VYTVORTE SI VAŠE VLASTNÉ CE 04

Dizajn modelu BMW CE 04 predbehol dobu a napriek tomu je nadčasový. Dva farebné koncepty „Style Avantgarde“ a „Light White“ boli presne prispôsobené modernému a nezameniteľnému dizajnu modelu BMW CE 04 a predstavujú nové výrazné prvky. Zažite „avantgardného hráča“, „expresionistu“, „dýchajúci urbanizmus“ alebo si nakonfigurujte vaše vlastné BMW CE 04.

Konfigurovať teraz
headline urban-mobility

MODERNÉ, ŠTÝLOVÉ, VZRUŠUJÚCE: VÝSTROJ A ODEV

Plný elektrický výkon na dobytie mesta s revolučným dizajnom, zodpovedajúcim výstrojom a odevom a novým spôsobom jazdy.